Zoeken naar infomedics factoring incasso

infomedics factoring incasso
Van der Horst Tandartsen Tandartspraktijk in Etten-Leur, Hoeven, Sprundel, Sint Willebrord, Prinsenbeek, Rijsbergen e.o. Betalen.
via automatisch incasso. De rekening ontvangt u vervolgens van ons in een pdf-bestand via de email, deze moet u zelf nog indienen bij uw zorgverzekering. Op deze digitale nota staat onze AGB-code vermeld, wat voldoende informatie geeft voor uw zorgverzekering u heeft dus geen officiële papieren nota op briefpapier nodig. Indien u een aanvullende tandartsverzekering hebt, krijgt u nog een deel vergoeding retour. Bij bedragen boven de 200 euro of indien uw financiële situatie het niet toelaat bieden wij u de mogelijkheid om de facturering te laten verlopen via ons factoringsbureau Infomedics.
Vermeld juiste kosten voor het factoring informatienummer KNMT.
Er zijn geen extra kosten meer voor telefoonnummers van factoring maatschappijen, zoals Famed, Infomedics of Anders factoring. Pas daarom eventueel de vermelding bij het nummer op uw website aan. Gebruikt u een factoringbedrijf, zoals Famed, Infomedics of Anders factoring, voor het afhandelen van uw rekeningen en verwijst u uw patiënten naar het telefoonnummer?
Declaraties Tandartspraktijk Ceintuurbaan.
Vanaf medio november 2015 stuurt Infomedics / Uwnota.nl de nota's' per e-mail. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf november een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren.
Tarieven van de tandarts.
Onlangs is het factoring bedrijf Infomedics voor onze praktijk gestart met digitaal factureren. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaal-link. In de e-mail staat ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op de Infomedics site kunt u uw factuur inzien en voldoen. U kunt dan betalen via iDeal, via eenmalige incasso of via internetbankieren.
Mondzorg Infomedics.
Als u helemaal geen omkijken wilt hebben naar de financiële kant van het incassotraject kunt u ervoor kiezen om het debiteurenrisico bij Infomedics af te kopen. U krijgt dan niet achteraf te maken met de financiële gevolgen van niet-betalende patiënten in uw praktijk.
Openingstijden van Infomedics Factoring in Nederland.
111 Infomedics Factoring vestigingen gevonden. U zocht: Infomedics Factoring. Hulp nodig met het vinden van Infomedics Factoring? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. Beechavenue 54 Schiphol. Beemdstraat 1-D Eindhoven. Stavast 2 Nijkerk. Savannahweg 71 Utrecht. Zandheuvel 52-B Oosterhout Noord-Brabant. Salvors Incasso Makelaardij.
Betaling De Merelhof.
Rekeningen die ondanks herhaaldelijke herinneringen niet aan uwnota.nl voldaan worden, geven wij uithanden aan gerechtsdeurwaarders" Smit en Legebeke." Let op: zodra de rekening bij de gerechtsdeurwaarder ligt, moet u rekening houden met extra kosten, deze bedragen minimaal 40. Telefonisch afspraak maken.
Betalen Rotterdam.
Als u zich aanmeldt voor FiNBOX gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank, dan zet Fa-med de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.
Uw nota van Infomedics Lees hier alle informatie!
Uw nota of beter gezegd; betaalnotificaties met een betaallink ontvangt u via e-mail van Infomedics. Als u binnen zeven dagen na ontvangst van de e-mail van Infomedics niet inlogt, ontvangt u alsnog automatisch een papieren factuur. Wij verzoeken u nadrukkelijk om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons en aan Infomedics.
Betalingsvoorwaarden Over FysioNu FysioNu.
Uwnota.nl verzorgt de debiteurenadministratie van zorgverleners en zorginstellingen in Nederland. De zorgverlener heeft haar vordering op de patiënt of op de wettelijke vertegenwoordiger van de patiënt, overgedragen aan uwnota.nl. Uwnota.nl hanteert de volgende betalingsvoorwaarden. Uwnota.nl is een handelsnaam van Infomedics Factoring B.V.
CMIB Almere.
Openbare publicaties over CMIB. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende drie mededelingen openbaar gepubliceerd over CMIB.: 2015-01-07 Wijziging: Per 30-12-2014 is Bestuurder 55354629 Infomedics Groep B.V. in functie getreden. 2015-01-06 Wijziging: Per 31-12-2014 is Bestuurder 32083069 Infomedics Factoring B.V.
Veelgestelde vragen Infomedics.
Zodra er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van ons een e-mail.In uw account kunt u de rekeningen bekijken en betalen. U kunt kiezen voor eenmalige automatische incasso op een door u gekozen datum of u betaalt direct via iDEAL.

Contacteer ons