Meer resultaten voor medical factoring

medical factoring
Burgerservicenummer BSN Autoriteit Persoonsgegevens.
Dan mag het administratiekantoor voor dat doel uw BSN gebruiken. Mag het bedrijf waardoor mijn zorgverlener zijn administratie geheel laat uitvoeren mijn BSN gebruiken? Nee, dat mag niet. Een zogeheten medical factoringbedrijf heeft geen wettelijke bevoegdheid om uw burgerservicenummer BSN te gebruiken.
Kesteren Medical Factoring Wanraaij 2, Andelst, Gelderland Telefoonnummer Yelp.
Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Kesteren Medical Factoring. Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina en maak gebruik van een gratis Yelp Zakelijk Account. Bewerk rechtstreeks de gegevens van je bedrijf.
WGR / Incasso-afdeling Kesteren Medical Factoring op mn dak forum.fok.nl.
Nu heb ik ooit in het verleden gehoord dat een incassobureau eigenlijk alleen maar recht heeft op dat geld als je daar ooit mee akkoord bent gegaan in de vorm van het ondertekenen van een contract waar dit in vermeld staat. Ondertussen zijn de rekeningen al betaald aan Kesteren Medical Factoring, de gewone afdeling die de betalingen regelt en die claimen nu dus recht te hebben op het bijkomende gedeelte ingevolge de van toepassing zijnde algemene voorwaarden.
Credit Exchange Groep.
Anders Medical Factoring geeft met hun kennis en ervaring invulling aan de medische branche. De focus ligt daarbij op consumenten debiteuren. Door jarenlange ervaring, strategische partnerships met marktpartijen en innovatieve IT oplossingen heeft dit collectief een sterke positie verworven op het gebied van onder andere debiteurenbeheer en factoring.
Betalingen Orthocenter, specialist in orthodontie.
Kosten van een beugel. Tot en met 31 december 2018 verzorgt Anders Medical Factoring onze facturen. Vanaf 1 januari 2019 stapt Orthocenter over naar een andere factoringmaatschappij: Infomedics. Alle behandelingen tot en met 31 december 2018 worden nog gefactureerd door Anders MF.
Algemene voorwaarden Tandheelkundig Centrum Beuningen.
Onze facturen worden vanaf december 2017 verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar dit heet clearing.
Informatie Tandartspraktijk Evenhuis.
Vragen over uw rekening. Al onze patiënten krijgen de nota via ons factoring bedrijf NMT FENCS, voor vragen over de rekening kunt u contact opnemen met NMT FENCStel: 0900 7777771. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende nummer: 0541-552020.
Tarieven Tandartspraktijk Utenhage.
Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden.
Stichting gelden Anders Medical Factoring Vianen.
Stichting gelden Anders Medical Factoring is gevestigd aan de Hagenweg 3 c in Vianen. Stichting gelden Anders Medical Factoring heeft één bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestiging op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Mijnandersnota.nl, gelegen aan de Hagenweg 3 c in Vianen gemeente Vijfheerenlanden.
Wijze van betalen MH Zuilen mondhygiënistenpraktijk.
tot 31 december 2016 door: DFA-services. na 1 januari 2017 door: ANDERS medical factoring. Zowel DFA als ANDERS declareert behandelingen in de meeste gevallen direct bij uw verzekeraar. U ontvangt via mail of per post een nota met uw eigen bijdrage.
Tandarts Praktijk Waddinxveen.
De declaraties voor de door ons verrichte behandelingen hebben wij overgedragen aan Anders Medical Factoring zodat wij meer tijd overhouden voor u. Op werkdagen kunt u Anders Medical Factoring bellen van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur op 085-760 62 62 lokaal tarief.
Over AndersMF Anders Medical Factoring.
Toen mij vier jaar geleden werd gevraagd om na te denken over het opzetten van een nieuw bedrijf in factoring voor de medische wereld, wist ik een ding meteen zeker: dit wil ik alleen als we belangrijke zaken structureel anders doen! Daarmee was meteen de naam geboren: Anders Medical Factoring.

Contacteer ons