Meer resultaten voor anders medical factoring

anders medical factoring
Mijnandersnota.nl Vianen.
Mijnandersnota.nl is een nevenvestiging van Stichting gelden Anders Medical Factoring, gevestigd aan de Hagenweg 3 c in Vianen gemeente Vianen. Stichting gelden Anders Medical Factoring heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als Mijnandersnota.nl, 61949744. Klik hier voor meer informatie over de hoofdvestiging Stichting gelden Anders Medical Factoring.
Anders Medical Factoring, nota op andere wijze Tandheelkundige Praktijk Verhoeven.
Vanaf nu bij ons bleken met de philips ZOOM. Anders Medical Factoring, nota op andere wijze. Sms afspraakherinnering voortaan een dag eerder! U ontvangt de facturen voortaan Anders! App Gezonde Mond. Anders Medical Factoring, nota op andere wijze. U ontvangt de digitale factuur van mijnandersnota.nl binnenkort Anders.
Tandartspraktijk Van Noortwijk in Amstelveen tandarts, tandartspraktijk tandarts van Noortwijk Amstelveen.
Tarieven en betalen. Betalen en Anders Medical Factoring. In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financile administratie. Daarom dragen zij het versturen en innen van notas over aan Anders Medical Factoring.
Tarieven Tandarts Rangel.
Uw kan gratis betalen via iDEAL. Anders Medical Factoring hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Anders Medical Factoring op 085-7606262 lokaal tarief.
Tandarts Praktijk Waddinxveen.
De declaraties voor de door ons verrichte behandelingen hebben wij overgedragen aan Anders Medical Factoring zodat wij meer tijd overhouden voor u. Op werkdagen kunt u Anders Medical Factoring bellen van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur op 085-760 62 62 lokaal tarief.
Tandartspraktijk Buchman Betalingen.
Facturatie via Anders Medical Factoring. Onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar.
Betalen DRACHTEN.
Vooralsnog kunt u direct na uw behandeling per pin te betalen. Indien u echter een rekening van Anders Medical Factoring heeft ontvangen, kunt u deze niet meer aan ons betalen, maar alleen rechtstreeks aan Anders Medical Factoring. De rekening van Anders Medical Factoring herkent u aan het volgende logo.:
Ortho Denti Onze nota's' zijn Anders.
Onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar dit heet clearing.
Betalingen Orthocenter, specialist in orthodontie.
Kosten van een beugel. Onze facturen worden verzorgd door Anders Medical Factoring AndersMF. Hierdoor houden we meer tijd over voor u én weten we zeker dat facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. Wij versturen de kosten van uw behandelingen naar uw zorgverzekeraar.
Anders Medical Factoring bedonderd de kluit Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: Anders Medical Factoring bedonderd de kluit. door vroem 16 mei 2018 1744.: Antwoord met een citaat. BreejKC schreef: Het is de vraag of TS hier de fout gemaakt heeft, of dit toch aan de nieuwe zorgverzekeraar te verwijten is.
mijnAndersnota.nl.
Anders Medical Factoring verzorgt de debiteurenadministratie voor uw zorgverlener. Uw zorgverlener hanteert de Anders Medical Factoring betalingsvoorwaarden en heeft de vorderingen die hij op u heeft, overgedragen aan Anders Medical Factoring te Vianen, welke overdracht door Anders Medical Factoring is aanvaard.
Over AndersMF Anders Medical Factoring.
Door uitgekiend gebruik te maken van de digitale mogelijkheden, zoals het versturen van facturen per e-mail en een digitaal klanten en patientenportaal, komt er meer tijd en capaciteit vrij voor een prettige, persoonlijke benadering. Patiëntvriendelijke" inning is dé reden om voor Anders Medical Factoring te kiezen."

Contacteer ons