Meer resultaten voor infomedics factoring

infomedics factoring
NMT FenCS overgenomen door Infomedics en DFA Dentalinfo.
Met de fusie van Infomedics en DFA en de overname van NMT FenCS ontstaat een factoring en clearingbedrijf met meer dan 125 medewerkers dat in de volle breedte van de zorgsector opereert en optimaal kan inspelen op de door de markt gevraagde professionalisering, kostenefficiency en nieuwe vormen van dienstverlening.
Betalen Tandartsenpraktijk Kwee Dhore in Venlo.
Alle rekeningen worden door ons doorgestuurd naar Infomedics Factoring kantoor. Indien Infomedics een contract heeft met uw zorgverkeraar en u een aanvullende tandartspolis heeft, wordt de rekening direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Dit houdt in dat u van uw zorgverzekeraar slechts een rekening krijgt van uw eigen bijdrage.
Welkom op Infomedics Infomedics.
De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 900: en 1700: uur geopend. Bel 036 20 31 900. Delen Volg ons online. Infomedics helpt zorgaanbieders succesvol te zijn door niet-zorginhoudelijke activiteiten zoals de facturering uit handen te nemen.
Algemene informatie Mondzorgkliniek Oud-Beijerland.
Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoefte. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts. De betaling van de behandelingen gaat via een factoring-bedrijf Infomedics. Het telefoonnummer hiervan is 0900-7777771.
Betalen Rotterdam.
Als u zich aanmeldt voor FiNBOX gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank, dan zet Fa-med de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.
Tandartspraktijk Snijders Kamphuis Hengelo.
Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt TIP. U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar.
Vermeld juiste kosten voor het factoring informatienummer KNMT.
Er zijn geen extra kosten meer voor telefoonnummers van factoring maatschappijen, zoals Famed, Infomedics of Anders factoring. Pas daarom eventueel de vermelding bij het nummer op uw website aan. Gebruikt u een factoringbedrijf, zoals Famed, Infomedics of Anders factoring, voor het afhandelen van uw rekeningen en verwijst u uw patiƫnten naar het telefoonnummer?
Infomedics Tandartspraktijk van Doornik.
Annuleren van een afspraak. Wij hebben de afhandeling van onze notas uitbesteed aan een factoring bedrijf. Zij sturen u de nota en handelen de financiƫle kant van de behandelingen met u af. De firma die de nota verstuurt heet Infomedics.
Mondzorg Geldrop in Geldrop tandarts, tandartspraktijk.
Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.
Declaraties Tandartspraktijk Ceintuurbaan.
Het huidige Infomedics is voortgekomen uit een fusie op 1 Juni 2012 van Infomedics en DFA en overname van NMT FenCS. Overige voorbeelden van factoringmaatschappijen zijn onder meer: FaMed, Kesteren en Netpoint. Vanaf medio november 2015 stuurt Infomedics / Uwnota.nl de nota's' per e-mail.
ECLINLGHARL20168365: Volledige tekst uitspraak.
Infomedics is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op factoring, het verzorgen van de debiteurenadministratie van een derde en de inning van vorderingen die deze derde heeft op zijn of haar relaties. Euro Dent is een onderneming die een tandartsenpraktijk exploiteert.
Offerte Aanvragen.

Contacteer ons