Meer resultaten voor nmt factoring clearing services

nmt factoring clearing services
Tandartspraktijk De Gelder Openingstijden Tandartspraktijk De Gelder Binnenweg.
De inning van notas voor particulier-verzekerden loopt via NMT FenCS. NMT FenCS staat voor Factoring en Clearing Services en is gelieerd aan de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. De dekkingsvoorwaarden van de ziektekostenverzekeringen zijn nogal uiteenlopend. U kunt zelf meestal het pakket samenstellen dat voor u het meest geschikt is.
NMT Factoring en Clearing Services B.V. Nieuwegein Adres 3435 CA Telefoon.
E-mail naar NMT Factoring en Clearing Services B.V. Beoordeling schrijven Onjuiste gegevens aangeven Record toevoegen. geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden. Meer informatie over NMT Factoring en Clearing Services B.V. Schrijf de eerste beoordeling voor NMT Factoring en Clearing Services B.V!
NMT FenCS Tandartsen Loo.
Uw tandarts of orthodontist hanteren de algemene voorwaarden van NMT FenCS Factoring en Clearing Services B.V: de betalingstermijn is maximaal 30 dagen. Het bedrag van de nota maakt u over op de rekening van NMT FenCS. Als NMT FenCS de betaling niet binnen 30 dagen heeft ontvangen, is NMT FenCS gerechtigd zonder dat u eerst in gebreke wordt gesteld over te gaan tot incasso.
tarieven.
Deze tarieven vindt u hier. Het tarievenboekje is gemakkelijk door te bladeren. Onze nota's' worden verzorgd door NMT FenCS Factoring en Clearing Services. Voor verzekerden van Menzis, Anderzorg en Azivo geldt dat de nota rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gezonden.
Welkom op Infomedics Infomedics.
Wilt u voortaan uw facturering uitbesteden aan een factoringbedrijf waar patiëntvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan? Kiest u graag voor de zekerheid dat het goed zit met de privacy van uw patiënten? Bekijk de zakelijke kant van Infomedics.
ECLINLGHARL20155453, Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, 200.137.634.
voorheen handelend onder de naam. NMT Factoring en Clearing Services B.V., gevestigd te Almere., Appellant sub 1 zal hierna appellant en appellante sub 2 zal hierna appellante worden genoemd. Geïntimeerde zal hierna NMT worden genoemd. Het verdere verloop van het geding in hoger beroep.
Navigator dé website voor de jurist en fiscalist.
Betalen.
Heeft u vragen over de nota? Bel tijdens kantooruren met de NMT FenCS patiëntenservice, telefoon 0900-7777771 10 cent per minuut. Betalingsvoorwaarden NMT FenCS. Uw tandarts of orthodontist hanteren de algemene voorwaarden van NMT FenCS Factoring en Clearing Services B.V: de betalingstermijn is maximaal 30 dagen.
NMT Factoring En Clearing Tandartsen-Incassobureau Nieuwegein incassobureau-in.nl.
NMT Factoring En Clearing Tandartsen-Incassobureau. NMT Factoring En Clearing Tandartsen-Incassobureau. NMT Factoring En Clearing Tandartsen-Incassobureau. Welkom op de webpagina van NMT Factoring En Clearing Tandartsen-Incassobureau op Incassobureau in Nederland. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens.
Tarieven-oud Tandartsenpraktijk Wessels Naber.
Wij hanteren de algemene betalingsvoorwaarden van NMT FenCs Factoring en Clearing Services B.V: de betalingstermijn is 30 dagen. Dit is de factoringsmaatschappij die onze notas verzorgt. Voor vragen betreffende een rekening kunt u contact opnemen met het klantencentrum. Reacties zijn gesloten.
ECLINLRBHAA2010BO9229: Volledige tekst uitspraak.
de besloten vennootschap NMT Factoring en Clearing Services B.V. hierna te noemen NMT. hierna te noemen X. gemachtigde LVH Administratiekantoor, L.H. NMT heeft X gedagvaard op 16 februari 2010. X heeft schriftelijk geantwoord. De kantonrechter heeft bij tussenvonnis van 17 maart 2010 een comparitie van partijen gelast.
NMT Factoring en Clearing Services B.V. in Nieuwegein Factoring in Nieuwegein., Accountants, registeraccountants en boekhouders in Nieuwegein in Nieuwegein op vraag-het-aan-christel.nl.
E-Mail: Registreer nu gratis. Internet: Registreer nu gratis. Factoring in Nieuwegein., Accountants, registeraccountants en boekhouders in Nieuwegein. Over NMT Factoring en Clearing Services B.V. Helaas heeft het bedrijf NMT Factoring en Clearing Services B.V. nog niet ingevoerd beschrijving van de bedrijfsactiviteiten.

Contacteer ons