Meer resultaten voor cs factoring scheringa

cs factoring scheringa
Dirk Scheringa brengt zijn CS Factoring naar de beurs NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Dirk Scheringa brengt zijn CS Factoring naar de beurs. 21 juni 2016. Dirk Scheringa gaat naar de beurs in Amsterdam met zijn bedrijf CS Factoring, via een zogeheten omgekeerde overname van de lege beurshuls Lavide.
Factoring door Factoring Dirk Scheringa.
We werken voor tal van verschillende bedrijven binnen het midden en kleinbedrijf, zoals startende ondernemingen die lastig een krediet kunnen krijgen, uitzendbureaus die wekelijks salarissen uitbetalen en makelaars die lang op hun courtage moeten wachten. Geschiedenis van DS Factoring. Dirk Scheringa Factoring, het bedrijf dat hij startte om een nieuwe vorm van liquiditeit mogelijk te maken.
Streep door beursambities Scheringa's' CS Factoring Het Financieele Dagblad.
In de zomer van 2016 werd de beursgang van CS Factoring nog met veel enthousiasme aangekondigd. Het factureringsbedrijf, dat Dirk Scheringa in 2012 oprichtte, behaalde in 2015 een omzet van net iets meer dan 11, mln en een winst van 275.000.
Dirk Scheringa gaat naar de beurs CS Factoring.
Dirk Scheringa gaat naar de beurs. ALKMAAR Dirk Scheringa gaat naar de beurs in Amsterdam met zijn bedrijf CS Factoring, via een zogeheten omgekeerde overname van de lege beurshuls Lavide. Tussen Lavide en CS Factoring is inmiddels een overeenkomst op hoofdlijnen getekend.
Factoring voor iedereen Bel nu 0226-451125 CS Factoring.
CS Factoring is een onafhankelijke factoringmaatschappij, die al ruim 5 jaar vele ondernemers van dienst is met factoring. Diverse soorten ondernemingen, ook MKB en ZZP, kunnen hierdoor onbeperkt groeien omdat hun liquiditeitspositie verbetert. CS Factoring onderscheidt zich ten opzichte van andere factoringmaatschappijen door haar zeer lage tarieven en hoge service.
Dirk Scheringa kan fluiten naar de beursgang van zijn bedrijf CS Factoring.
Deel dit artikel. De voorgenomen beursgang van CS Factoring, het bedrijf van voormalig DSB-eigenaar Dirk Scheringa, gaat niet door. Scheringa zou via een omgekeerde overname van lege beurshuls Lavide naar de beurs gaan, maar beide partijen hebben besloten daar toch van af te zien, zo meldde Lavide donderdag.
Dirk Scheringa weg als bestuurder factureringsbedrijf. Ik ben 67, wil het rustiger aan doen Quote.
Ik blijf het bedrijf vertegenwoordigen, maar hoef niet meer de operatie te leiden. Scheringa stapte na het echec met zijn bank DSB in de factoring. Ondernemers kunnen hun facturen binnen 24 uur betaald krijgen door Scheringas CS Factoring, dat vervolgens de incasso overneemt.
De onwerkelijke comeback van Dirk Scheringa FTM.
bekend dat het op hoofdlijnen een overeenkomst heeft getekend met CS Factoring, het factoringbedrijf onder leiding van Dirk Scheringa waarmee de gewezen bankier in 2011 zijn comeback maakte in de wereld van de kredietverschaffing. Dit keer geen woekerpolissen zoals bij zijn in 2009 gefailleerde DSB bank, maar factoring.
Bedrijf Scheringa niet naar de beurs NRC.
CS Factoring Bedrijf Scheringa niet naar de beurs. Monique van Oostrum. 24 februari 2017. De beursgang van CS Factoring, het bedrijf van voormalig DSB-eigenaar Dirk Scheringa, gaat niet door. Scheringa zou via een omgekeerde overname van lege beurshuls Lavide naar de beurs gaan.

Contacteer ons